top of page

Tätt derby utan mål


Redan i årets andra omgång av serien var det dags för det prestigefyllda derbyt mot Lunds BK på Klostergårdens IP. Efter att Torn i fjol för första gången var bäst placerat i seriesystem av alla lag från Lunds Kommun ville naturligtvis Lunds BK visa att det var deras plats. Det blev en intensiv match och inledningsvis var Torn det klart bästa laget med ett par riktigt heta målchanser. Lunds BK kom tillbaka och båda lagen fick chanser att sätta bollen i mål. Efter nästan 95 minuter spel var det fortfarande mållöst och båda laget fick ett poäng med sig.

Samtliga matcher mellan lagen 2016 och 2017, både i serien och träningsmatcher, har slutat oavgjort. I slutet av juni är det dags igen och då möts lagen på Tornvallen.

#TornsIF #LundsBK

32 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page