top of page

Säsongens första trepoängare


Tredje omgången i serie var också Torns tredje raka bortamatch. Motståndarna var IFK Hässleholm som haft en jobbig start på serien med två klara förluster. Spelet påverkades ganska negativt av en väldigt hård vind, som gjorde passningsspelet vanskligt och chansartat. Torn dock inledde klart bäst och tog tidigt ledningen med 1-0, men innan halvleken var slut stod det 1-1 efter ett oturligt självmål. Tidigt i andra halvlek fick en hässleholmsspelare sin andra varning och blev därmed utvisad. Trots övertaget lyckades inte Torn få in bollen förrän de fick en straff i 82:a minuten. Den ledningen höll sig fram till slutsignalen och årets första segern i seriespelet var ett faktum.

På fredag är det äntligen premiär för seriespel på hemmaplan i Stångby på Tornvallen, då malmölaget Kvarnby kommer på besök. Båda lagen har haft liknande öppning på säsongen med fyra poäng var, så det kan bli en spännande match.

#TornsIF

27 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page