top of page

Ny hemmaseger


Efter förra helgens svåra bortamatch mot kalmarlaget IFK Berga, där det slutade med en poäng efter att matchen slutat 2-2. Normalt sett ett resultat att vara nöjd med, men när segern varit så otroligt nära och kvitteringen inte kom förrän i slutminuterna kändes det som laget förlorade två poäng.

Spelet i division 2 gick in i sjätte omgången denna helg och Torn ligger i mitten av tabellen. Även nu var det ett lag från Småland som stod för motståndet. Även om Räppe är nykomlingar i division 2 så visade det sig var ett svårspelat lag. Inledningsvis hade dom bra tryck på Torn som mest fick försvara sig. Efter en knapp kvart fick Andreas Åkerlund två skottchanser direkt efter varandra och den andra letade sig in i mål. Det betydde mycket för matchen och Torn hade flera goda chanser att sätta ytterligare mål.

I andra halvlek var det åter Räppe som hade övertag och vid flera tillfälle gjorde Torns målvakt Philip Mårtensson fina ingripande så att Torn kunde behålla sin ledning. Ett hårt pressat Torn kunde ge sig själva lite andrum med 12 minuter kvar av match, då Andreas Åkerlund satte ett välplacerat skott i krysset. Därefter höll Torn undan och tog tre poäng trots att spelet var ganska svajigt under delar av matchen.

#TornsIF

30 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page