top of page

Seger i svår toppmatch


När det var dags för åttonde omgången var tabelläget extremt jämnt med åttonde lag endast en poäng efter laget i täten. Torn ställdes inför en svår uppgift med malmölaget Prespa Birlik på andra planhalvan som motståndare. Ifjol spelade dom i division 1 och är ett av dom förväntade topplagen i serien.

Match blev väldigt spännande och tät. Torn stod upp bra mot ett tufft spelande Prespa Birlik. I halvtid stod det 0-0 vilket var ett resultat som avspeglade matchen väl. En bit in i andra halvlek tog Patrik Östlund hand om en långboll och petade den förbi den utrusande målvakten till 1-0. Den dryga halvtimmen som återstod av match blev mycket spännande och båda lagen spelade bra. Torn höll emot och vann matchen efter att ha gjort kanske säsongens bästa match.

Efter denna omgång avancerade Torn från sjunde till fjärde plats och redan på söndag är det ny match hemma mot serieledarna Österlens FF.

#TornsIF

21 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page