top of page

Storseger mot serieledarna


För andra gången denna veckan var det seriematch hemma på Tornvallen. Nu ställdes Torn mot serieledarna Österlens FF, men med goda framgångar senaste tiden kom Torn till start med ett gott självförtroende.

Det blev en strålande start för Torn och redan efter sex minuter gjorde Patrik Östlund 1-0 och tolv minuter senare petade han också in 2-0. Torn dominerade matchen och Patrik Östlund hade faktiskt ytterligare en boll inne i mål, men det blev bortdömt för offside. I den 25:e minuter var det dags igen, när Andreas Åkerlund sköt in 3-0. Det var ett resultat som nästan var i underkant med tanke på hur första halvlek sett ut.

Andra halvlek inleddes som väntat intensivt av Österlen, men efter bara tre minuter pressade Patrik Östlund målvakten och lyckades få med sig bollen när målvakten försökte sparka ut den och kunde enkelt sätta 4-0. Bara några minuter senare hade Andre Johansson ett skott i stolpen. Spelet stagnerade lite och Österlen tilläts kliva upp i banan. Trots ett par riktigt heta målchanser för gäster dröjde det ända till 71 minuter in i matchen innan reducering kom till 4-1.

Tack vare denna fina seger gick Torn upp i ledning i serien, men omgången är inte slutspelad och det hänger på resultat i morgondagens smålandsderby mellan IFK Berga och Nybro IF om Torn får behålla den in i den tionde omgången.

#TornsIF #ÖsterlensFF

35 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page