top of page

Storseger mot förväntat topplag


Ett övertygande spel av Torns IF gav en mycket klar seger mot Hässleholms IF, som tillhör ett av favoritlagen i serien. Senaste tre matcherna har Torn verkligen visat en mycket god form och segrarna har kommit på rad.

Redan efter 13 minuter lyckades Patrik Östlund nicka in 1-0 och bara nio minuter senare tryckte Andreas Åkerlund även in 2-0 med ett hårt skott. Lite slarv i försvaret i slutminuterna av första halvleken gjorde att Hässleholms IF kunde reducera. I andra halvlek dominerade Torn stort och trots flera missade målchanser under inledningen kom till slut 3-1 av Oscar Ahlgren, därefter 4-1 på nick av Niklas Nilsson efter en hörna och slutligen 5-1 efter ett självmål under hård Tornpress.

Med en match mer spelad gick Torn upp i serieledning och liksom efter förra omgången hänger det på vad IFK Berga gör i sin match, då dom möter IFK Malmö imorgon.

#TornsIF #HässleholmsIF

34 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page