top of page

Fjärde raka segern för Torn


Som serieledare och med tre raka segrar över bra lag i serien kom Torns IF till start med mycket starkt självförtroende när man ställdes mot kalmarlaget Lindsdals IF. Dessa två lag brukar utkämpa hårda och jämna matcher.

Tidigt i matchen skapade Torn flera fina chanser och pressade Lindsdal. Efter 22 minuter kom Oscar Ahlgren igenom, men lyckades inte få bollen förbi målvakten. Påpassligt var dock Niclas Lundberg framme på returen och tryckte in 1-0. Bara sju minuter senare blev det en straffsituation med hands på en Lindsdalspelare. Andre Johansson tog hand om straffen och sköt den alldeles intill stolpen, så trots att målvakten gick åt rätt håll så nådde han inte den. Det var bud på fler mål, men 2-0 stod sig till halvleksvila.

I andra halvlek hade Lindsdal några bra perioder utan att lyckas reducera. Torn lyckades inte punktera matchen genom att utnyttja sin målchanser, men resultatet stod sig och därmed tog man sin fjärde raka seger. Efter denna elfte omgång utökade Torn ledningen i tabellen och har nu två poäng ner till närmaste lag. Man kan också notera att Torn vunnit samtliga fem hemmamatcher!

#TornsIF #LindsdalsIF

28 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page