top of page

Säker seger mot Nybro


På förhand skulle det här bli en seger för Torn när dom ställdes mot ett av bottenlagen, Nybro IF. Denna gång underskattades inte motståndet utan Torn höll tag i matchen ända till slutsignalen och vann klart med 3-0. Trots stor dominans under första halvlek stod det bara 1-0 i halvtid. Ett mål som trycktes in av Andreas Åkerlund efter en halvtimme. Efter en knapp timmes spel kom 2-0 efter en mycket fin nick av Tobias Karlsson. Slutligen punkterade Christopher Musonda matchen genom att nicka in 3-0 efter bara några minuter på plan. Nybro hade några bra chanser men resultatet var helt rättvist.

Efter dagens match har Torn mött samtliga lag i serien och leder. Redan på tisdag nästa vecka vänder serie och då är dags för årets höjdpunkt med derbyt mot Lunds BK på hemmaplan.

#TornsIF #NybroIF

68 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page