top of page

Framgångar för IFK Lund


Under helgen hålls Öresundsspelen i Helsingborg som samlar deltagare från hela landet, men även internationellt deltagande några andra länder. Det är ett digert grenprogram som klaras av på de tre tävlingsdagarna.

Igår kväll sprang Jacob 400 meter häck. Distansen är ny för honom i år och han gör framsteg hela tiden på denna svåra distans. Nu tog han ytterligare ett kliv och kapade en dryg sekund på personbästa. Idag var det dags för 110 meter häck och han inledde loppet mycket starkt. Efter drygt halva loppet fick han dock ett kraftig islag på en häck och tappade mycket. Ändå var han bara en dryg tiondel från sitt personbästa, då han blev fyra på 16,06.

Under tiden som vi på plats fick IFK Lund flera fina placeringar. Jennifer Quick tog en knapp seger i slägga för F17 med fina 56,68. På damerna 400 meter häck tog Felicia Ascard en andraplats med 65,88. Idag imponerade Andreas Henriksson stort i diskus för P15 och vann med nästan tio meters marginal.

#Friidrott #IFKLund

64 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page