top of page

Tät match för Torn gav en poäng


I första matchen efter sommaruppehållet blev det en intensiv och tuff match när Torns IF ställdes mot IFK Malmö på Tornvallen. Det var ett besviket hemmalag som lämnade planen med bara en poäng, då matchen slutade 2-2. Men resultat får ändå anses som rättvist då båda lagen vaskade fram flera heta målchanser.

I våras förlorade Torn sin enda match under vårens seriespel mot just IFK Malmö efter en bedrövlig första halvlek. Nu var det dags att ta revansch, men IFK Malmö visade sig vara väldigt svårspelade for Torn. Inledningen blev sämsta tänkbara med 0-1 redan efter fyra minuter. Spelet började dock fungera lite bättre för Torn och en knapp kvart in i matchen kunde Andre Johansson trycka in ett välplacerat skott i mål. Ytterligare en kvart senare var Andre Johansson framme igen och lyfte bollen iskallt över den utrusande målvakten. Lite lättade kunde Torn gå till halvtidsvila med ledning.

Periodvis hade Torn ett väldigt bra spel med fina chanser, men man bjöd också på allt för många läge till malmölaget. Efter ungefär 20 minuter i andra halvlek straffade det sig och kvitteringen var ett faktum. Chanser skapades för ett ledningsmål och vid ett par tillfälle var det riktigt nära som när Oscar Ahlgren nickade i ribban.

Med dagens resultat bröts segersviten för Torn som vunnit sju raka matcher i serien. Dom kommer dock att behålla ledningen, men frågan är om avståndet bakåt ska krympa efter att resterande matcher spelats under helgen.

#TornsIF #IFKMalmö

98 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page