top of page

En poäng med mycket mersmak


I dagens match mot tabelltrean IFK Berga hittade Torn till stora delar tillbaka till de fina spel dom hade före sommaruppehållet. Ändå blir slutresultatet 2-2, vilket inte på något sätt speglar matchbilden. Med all rätt var det stor besvikelse i truppen efter slutsignalen.

Det var fullt tryck mot Bergas mål från start i matchen. Torn var framme i farlig läge flera gånger och efter tio minuter tog André Johansson fram i straffområdet och satte 1-0. Pressen fortsatte och flera god målchanser skapades av Torn. I slutet av halvleken kom ett inlägg mot straffområdet, där målvakten inte nådde bollen och efter lite krångel kunde Adrian Podsiadly peta in bollen. Med 2-0 i halvtidsvila såg det mycket ljust ut.

Andra halvlek började på samma sätt med bra press från Torn. Tempot sjönk i matchen och efter 67 minuter lyckades Berga få in en reducering efter en hörna. Det blev lite mer spänt och ytterligare åtta minuter senare fick Berga en frispark och det blev väldigt rörigt i straffområde, där bollen till slut hamnade i nätet. Avslutningen blev intensiv och inhoppande Patrik Östlund, som var tillbaka efter skada, hade så när fått in segermålet i slutminuten men den tog i insidan av stolpen. Direkt efter träffade även Niklas Nilsson stolpen.

Idag var Torn verkligen värd en bättre utdelning, då spelade mycket bra merparten av matchen och hade en väldig otur i flera situationer. Ser man bara till prestationerna i laget så lovar det mycket gott för kommande matcher.

Torn behåller serieledningen, men nu har marginalen krympt till bara en poäng. Bakom har det tätnat till och som det ser ut nu bör det var fem lag som gör upp om topplaceringarna.

#TornsIF #IFKBerga

61 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page