top of page

Torn föll i DM-final


Torns säsong avslutades med DM-final mot Rosengård i Malmö. Det slutade med en knapp förlust och det var lite trist slut på en annars fantastisk säsong Torn.

Redan efter sex minuter tog Rosengård ledningen och Torn hade lite problem att få flyt i spelet. Efter hand jobbade dom sig dock in i matchen allt mer. Sista 20 minuterna var Torn det bättre laget på plan och Adam Olofsson kunde skjuta in kvitteringsmålet efter en hörna.

I andra halvlek fortsatte Torn starkt och hade ett övertag, men även Rosengård skapade en del chanser. Hetaste chansen för Torn kom av den nyss inhoppade Adrain Podsiadly som sköt ett hårt pressat skot som målvakten fick sträcka sig rejält efter för att kunna tippa den till hörna. Med tio minuter kvar fick Rosengård en straff efter en snöplig hands. Gustaf Sjöberg som gjort några heroiska straffräddningar tidigare under säsong gick åt fel håll och därmed var det underläge 2-1. Det blev hård satsning framåt, men några fler mål blev det inte. DM-guldet gick till Rosengård.

#TornsIF #FCRosengård #DM

36 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page