top of page

Höstdagar i Barcelona


Den spännande storstaden Barcelona bjöd på ett fantastiskt höstväder. Framförallt är det byggnaderna och arkitekturen som präglar staden, inte minst de spektakulära skapelserna av Antoni Goudi med Sagrada Familia som kronan på verket.

Inför resan var det lite oroligt då staden först drabbades av ett terrorattentat i mitten augusti. En månad senare utlystes en olaglig folkomröstning om självständighet för Katalonien med en hel del demostrationer som följd. Det märktes att det fortfarande fanns en viss spänning kvar, men det kändes inte som det låg några oroligheter i luften.

Det vackra vädret med temperaturer upp mot 23 grader gjorde att det var utmärkt att promenera runt i staden och besök olika platser och byggnader. Några givna mål var förstås Sagrada Familia och Catedral de Barcelona.

Fortsättningen på resan var mer inriktad på fåglar och jag återkommer med nya inlägg om detta.

#Barcelona

41 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page