top of page

Fina lopp i Växjö


I Växjös fantastiska arena gjorde Jacob årets andra tävling. Han lyfte sig ytterligare ett steg från förra helgen och dagens båda lopp ligger helt i nivå med vad han gjorde som bäst under förra säsongen. Det stämde bäst i första loppet och det saknades bara två hundradelar till hans personbästa, då han slutade trea med 8,67. En timme senare var det ett extralopp där han inte riktigt nådde samma nivå, men ändå blev det goda 8,72.

Den enormt talangfulle höjdhopparen Melwin Lycke-Holm imponerade stort i pojkar 14. Trots att han inte fyller 14 förrän till hösten har han redan hoppat 1,97. Idag klarade han 1,95 och hade tre bra försök på drömgränsen 2,00 och stöttades av sin pappa och tränare Stefan Holm.

#IFKLund

15 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page