top of page

Träningen igång för Torn


Under senaste veckorna har jag följt fyra träningar för Torns IF under deras förberedelse för årets säsong. Tanken med bilderna är att försöka avspegla det vardagliga delarna och slitet för ett lag som förbereder sig för spel i division 1. Jag har valt att göra det med ett samling svartvita bilder som jag tycker förstärker intrycket av den grå vardag och mörka träningskvällar med snö, regn och blåst under träningarna.

Nu har träningen dragit igång på allvar efter årsskiftet och första säsongen i division 1 ligger bara två månader bort. Till stora delar är det samma trupp som förra säsongen och glädjande nog även samma tränareduo som leder truppen. Ett par nya namn är klara för klubben och kanske ytterligare något tillkommer närmaste tiden. Med dessa förutsättningar ser det mycket lovande ut inför säsongen och ingenting som tyder på annat än att Torns IF kommer att hävda sig väl i konkurrensen i division 1.


169 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page