top of page

Trassligt lopp i Göteborg


Igår var det dags för Jacob att springa i Göteborg, där han förra året gjorde sina bästa tider. Så det fanns förhoppningar om ett lite lyft efter den fina säsongsöppning. I första loppet började det bra och såg ut att kunna bli en fin tid. På näst sista häck var oturen framme, då en fallande häck från banan intill studsade upp och satte nästan krokben på Jacob. När jag ser bilden (första bilden i galleriet) i efterhand är jag ändå glad att det inte blev värre.

Naturligtvis förstördes första loppet av den incidenten och i det andra loppet var det lite kraftlöst. Totalt sett är det tydligt att resultaten blivit ett steg bättre än förra säsongen, så nu är det bara att ladda och fokusera till junior-SM i Uppsala.

#IFKLund

17 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page