top of page

Starkt träningsderby


Det är alltid mycket prestige i dessa derby mot Lunds BK. Trots att det bara var en träningsmatch fick domaren visa oväntat många gula kort. Det blev ett mycket bra genrep för Torn som spelade bra. De lyckades vinna med 2-1 med det avgörande målet i slutminuterna av dagens spelare, Astrit Seljmani.

Torn öppnade mycket bra i första halvlek och spelade sig fram till många läge. Efter en halvtimme hade Christopher Musonda så när gett Torn ledningen men skottet träffade stolpen. I slutminuterna lyckades Astrit Seljmani få in bollen så Torn kunde till halvtidsvila med ledning 1-0. Andra halvlek började lite svagare och Lunds BK hade lite mer av spelet och i 57:e minuten trillade kvitteringsmål in. Torn kom tillbaka och hittade samma fina spel som de hade under första halvleken. I den 89:e minuten kunde Astrit Seljmani åter hålla sig framme och sätta 2-1. Många spelare i Torn visade att de håller bra klass och det blir spännande när serien kommer igång.

Om sju veckor möts lagen igen i seriepremiären på Klostergårdens idrottsplats. Det blir också Torn allra första match i division 1, men innan dess ska ytterligare ett antal träningsmatcher klaras av.

#TornsIF #LundsBK

126 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page