top of page

Bra värdemätare för Torn


Dagens träningsmatch mot IS Halmia blev en riktigt bra värdemätare för Torn, då de ställdes mot ett starkt lag. Efter framför allt en bra andra halvlek blev det seger för Torn med 2-1.

Halmia inledde bra i första halvlek och Torn hade svårt att komma till rätta i matchen. Efter en halvtimme tog Halmia också ledningen med 1-0 på en frispark som lite överraskande slank in i mål.

I andra halvlek började Torn hitta vägar fram till avslut och tog över spelet allt mer. Efter en kvart var det Torns tur att göra ett frisparksmål när André Johansson skickade iväg en välplacerad boll. Därefter var Torn framme flera gånger och skapade chanser. Till slut kunde Astrit Seljmani nicka in ledningsmålet 2-1 efter en hörna som gick via flera spelare till honom. Det var ytterst nära att det blivit ytterligare ett mål när Oscar Ahlgren sköt i ribban och frågan var om inte bollen faktiskt var inne.

Totalt en mycket bra match mot ett svårspelat Halmia och det var ett mycket bra genrep inför den kommande serien. Nästa vecka väntar två nya träningsmatcher.

#TornsIF #ISHalmia

38 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page