top of page

Femte segern för Torn


Ikväll var det dags för säsongens femte träningsmatch och det var malmölaget BK Olympic som kom till besök till Stångby. Torn blandande bra perioder med sämre avsnitt i matchen, men till slut kunde de ändå ta hem den femte raka segern unde försäsongen, då de vann med 3-2.

Olympic har ett ungt lag och har tagit sig tillbaka till division 2 efter ett år i trean. Torn började strålande och ledde med 2-0 redan efter drygt 20 minuter. Första målet trillade in redan efter två minuter då Adam Olofsson höll sig framme i straffområdet och satte 1-0. Andra målet gjorde Omar Hamid på en snygg lobb som gick in via stolpen. Så långt såg allt bra ut, men det periodvis fick Olympic utrymme att skapa en hel del. Innan halvtidsvila hade var reduceringen ett faktum. Torn pressade på stora delar av andra halvlek, men återigen släpptes Olympic fram och med en kvart kvar kom kvitteringen. Segermålet kom en stund senare efter en hörna, där Adam Olofsson åter var framme och lyckades hitta fri väg för sitt skott in i mål mellan alla spelarna i straffområdet.

Ett bra jobb gjordes för att röja all snön från planen.

#TornsIF #BKOlympic

105 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page