top of page

Torn föll mot Hittarp


Det är tätt mellan träningsmatcherna och idag ställdes Torn mot Hittarp på bortaplan. Matchen såg länge ut att bli jämn, men några olycksaliga minuter i andra halvlek sänkte Torn. Därmed kom årets första förlust, då ställningen var 2-0 när slutsignalen ljöd.

Under första halvleken var spelet jämt och båda lagen hade några chanser var. Tio minuter in i andra halvlek fick Hittarp ett läge som dom förvaltade och tog ledningen. Bara några minuter senare ställde en olycklig felpassning på egen planhalva till det och Hittarp kunde lyfta in bollen i tomt mål. Därefter blev det stressat och Torn lyckades inte komma fram till riktiga chanser och därmed hade dom sprungit på sin första förlust i år.

Tyvärr blev det väldigt grinigt på plan under slutet av matchen och det kändes väldigt onödigt speciellt när det är en träningsmatch.

#TornsIF #HittarpsIK

53 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page