top of page

Tuff match mot Tvååker


I gårdagens träningsmatch mötte Torn den kommande seriemotståndaren Tvååkers IF. Det var en jämn och bra match som till slut Tvååker kunde vinna med 2-1.

Matchen avgjordes i Vejbystrand så lagen fick åka ungefär lika långt. Torn inledde bra och hade ett väl fungerande passningsspel. Efter dryg 20 minuter fick Niklas Nilsson iväg ett hårt skott efter en hörna upp i krysset. Glädjen blev dock kortvarig eftersom Tvååker direkt drog upp ett anfall och lite oturligt tog inlägget på en Tornspelare och ställde målvakten helt. Torn fortsatte spela stabilt men lyckades inte få in fler bollar. Istället var Tvååker som satte segermålet med en dryg kvart kvar efter en hörna.

Trots att det blev en förlust var det mycket som såg riktigt bra ut, så nu är det bara att köra vidare i det två träningmatcherna som återstår innan serien drar igång.


53 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page