top of page

Seger i snöyra för Torn


På en snöig plan spelade Torn träningsmatch mot halländska Vinbergs IF. Efter en mycket bra första halvlek såg Torn ut att gå mot en klar seger. Trots en betydligt sämre andra halvlek lyckades ändå Torn slut ta hem segern med 2-1.

Torn tog direkt tag i taktpinnen och redan efter nio minuter tryckte André Johansson in 1-0 med ett skott strax utanför straffområdet. Det fortsatte så de första 45 minuterna och Vinberg hade svårt att ta bygga upp anfall som gav någon bra chanser. Efter 37 minuter spelades Astrit Seljmani fram och blev fri med målvakten, då han rullade bollen mellan benen till 2-0.

Efter knappt tio minuter i andra halvlek blir Torn lite tunna i försvaret och plötsligt har en Vinbergsspelare ett fint läge som han sätter i mål. Bara några minuter senare åker Torn på en väldigt onödig utvisning på Vinbergs planhalva. Resten av matchen får Torn mest försvara sig och lyckas inte skapa mycket framåt, men håller undan till seger.

#TornsIF #VinbergsIF

88 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page