Seger i hemmapremiär


Torns IF följde upp förra veckans succéstart i division 1 och tog ytterligare en trepoängare i hemmapremiären mot Grebbestads IF. Matchen slutade 2-1 men det fanns definitivt mersmak för Torn.

Med den sena ankomsten av våren var konstgräset det ända alternativet idag. Klubben hade gjort ett fint arbete inför matchen och arrangemanget fick en annan inramning än tidigare. Första halvlek dominerades av Torn som skapade flera fina målchanser. Efter en knapp halvtimme kunde Andreas Åkerlund göra en kort framspelning till Tobias Karlsson i straffområdet som ställde Grebbestads målvakt och Tobias satte den säkert. Halvleken avslutades med en rejäl kalldusch när Grebbestad lyckades kvittera på övertid innan halvleksvilan.

I andra halvlek höll Torn uppe spelet och redan efter fyra minuter återtog Torn ledning. Denna gången var det omvänd ordning när Tobias Karlsson gjorde en kort passning till Andreas Åkerlund som satte ett välplacerat skott intill höger stolpe. Trots flera chanser stod sig resultatet matchen ut, men det fanns definitivt mersmak för Torn i denna matchen.

Tråkigt nog tvingades både André Johansson och Christopher Nilsson utgå på grund av skador. Låt oss hoppas att det blir snabb rehabilitering, så vi snart får se dom i spel igen.

#TornsIF #GrebbestadsIF

96 visningar

Senaste inlägg

Visa alla