top of page

Tredje raka segern för Torn


I dagens match ställdes Torns IF mot Ljungskile SK som är ett etablerat lag på denna nivån och högre. Efter två raka segrar kom Torn till start med stärkt självförtroende. Ett fint spel från Torn gjorde att Ljungskile inte lyckades skapa så mycket även om det är ett välspelande och starkt lag. Med matchens enda mål kunde Torn ta sin tredje raka seger i division 1 och toppar otroligt nog tabellen.

Det kändes direkt att Ljungskile är ett lag med tyngd och vana från högre divisioner. Torn spelade bra och höll emot så att det inte bjöds på några chanser. In slutet av första halvlek började Torn komma allt längre upp på planen. Efter 42 minuter slog Andreas Åkerlund in en frispark i straffområde och Oscar Ahlgren var framme i trängseln och lyckades sparka in bollen till 1-0.

Under andra halvlek fortsatte Torn sitt spel och Ljungskile hade svårt att skapa några riktiga chanser. Däremot hade Torn ett par vassa läge och dom lyckades hålla undan för att ta sin tredje raka seger i serien. Insatsen från Torn var verkligen imponerande och säsongsinledningen ger verkligen hopp om ännu en fin säsong. Efter den tredje omgången är Torn det enda laget med full poäng.

#TornsIF #LjungskileSK

106 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page