Mållöst i toppmöte mot Oddevold


Efter Torns drömstart i division 1 med fyra raka segrar var det dags för ett toppmöte mot IK Oddevold. Det blev en mycket jämn match med två starka lag på plan. Inget av laget lyckades göra mål på sina chanser, så det slutade med vardera en poäng.

Torn gick in i femte omgången med fyra raka segrar i bagaget, men dagens match skulle troligen bjuda på hårdaste motståndet hittills. IK Oddevold kom också till start med en fin säsongsöppning i ryggen utan förluster. Liksom i tidigare matcher visade Torn sin styrka att arbeta hårt i alla läge. Under första halvlek kom Torns hetaste läge efter en dryg halvtimme när Oscar Ahlgren fick en fin framspelning av Andreas Åkerlund, men riktningen blev inte riktigt rätt. Vid två situationer ropade Oddevold på straff utan att få gehör från domaren istället fick en spelare gult kort för filmning. I slutminuterna hade Oddevold ett riktigt bra friläge som dom inte lyckades förvalta.

Under andra halvlek skapade Torn fler chanser och den vassaste hade Dino Mesic som fick en passning snett bakåt i straffområdet av Andreas Åkerlund, men skott tog i överkant på ribban. Med dryg tio minuter kvar fick Oddevold också en bra chans att lyfta bollen i tomt mål, men den hamnade utanför. När domaren blåste var det fortfarande mållöst och det får betraktas som ett rättvist resultat.

Nästa söndag blir det ytterligare en toppmatch, då det är dags att möta förhandsfavoriten Mjällby på bortaplan.

#TornsIF #IKOddevold

68 visningar

Senaste inlägg

Visa alla