top of page

Förlust mot favoriterna Mjällby


Dagens match var en rejäl utmaning för Torn när dom ställdes mot seriefavoriten Mjällby på Strandvallen. Hemmalaget tog snabbt ledningen och hade övertaget, men Torn var med hela vägen till slutsignalen även om det blev förlust med 2-1.

Efter den strålande inledningen på serien var det dags för kanske säsongens svåraste match. Starten blev inte så bra när Mjällby redan efter åtta minuter tog ledningen med 1-0. Torn fick kämpa hårt mot Mjällbys starka och tunga spel, men lyckades ändå hålla ställningarna halvleken ut.

I andra halvlek blev spelet jämnare och med tio minuter kvar kom plötsligt Astrit Seljmani fri med målvakten, men lyckades inte få den in i mål. Direkt efter drog Mjällby upp ett anfall och ett välplacerat skott från yttre kanten av straffområdet som gick i mål. Matchen kändes nästan avgjord, men Torn gav inte upp och fem minuter senare nickade Niklas Nilsson in bollen efter ett fint inlägg av Hugo Barsne. Det var inte utan att både Mjällbyspelare och supportrar fick några nervösa avslutningsminuter innan seger blev klar.

Sammantaget tycker jag Torn gjorde en bra insats mot ett mycket starkt lag, som verkligen ser ut att leva upp till favoritskapen i denna serien. Det var lite speciellt med att det var över 1600 åskådare på plats och en del tillresta Tornanhängare stöttade bra!

#TornsIF #MjällbyAIF

79 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page