Tre poäng mot Ängelholm


Bara fyra dagar efter Mjällbymatch var det dags för nästa seriematch även den på bortaplan, men nu med Ängelholms FF som motståndare. Torn dominerade helt i första halvlek och där kom matchen enda mål och trots att Ängelholm kom tillbaka starkt i anda halvlek kunde Torn vända hemåt nöjda med tre poäng.

Torn tog direkt greppet om matchen och satte hård press på Ängelholm. Efter en halvtimmes spel tog sig Astrit Seljmani genom försvaret, men balansen var inte riktigt på plats. Ändå lyckades han halvliggande nicka in bollen. Pressen fortsatte och det hade nog varit mer rättvist om Torn fått in ytterligare något mål.

I andra halvlek blev det inledningsvis jämnare och efter hand var det Ängelholm som skapade flest chanser. Det skarpaste läget med en spelare helt fri framför Philip Mårtensson avvärjdes med en riktigt fin räddning.

Återigen visar Torn vilket starkt lag man har och lämnar Ängelholm med tre poäng. Resten av matcherna i sjunde omgången spelas under de tre närmaste dagarna. Oavsett hur det går kommer Torn att fortsatt ha en hög placering i tabellen.

#TornsIF #ÄngelholmsFF

37 visningar

Senaste inlägg

Visa alla