top of page

Tung förlust mot Eskilsminne


I kvällens match mot Helsingborgslaget Eskilsminne dominerade Torn stora delar av match. Med mängder av fina chanser hamnade Torn ändå i underläge i slutet av första halvlek och lyckades aldrig vända det.

Redan efter några minuter i första halvlek hade Eskilsminne en farlig chans i en tilltrasslad situation i Torns straffområde. Därefter var det Torn som dominerade matchen helt och hade många heta chanser, men tyvärr höll tendensen i sig lite från tidigare matcher att utdelningen alltför ofta uteblev. I slutet av halvleken fick Ludvig Bergman en armbåge i ansiktet och var tvungen att kliva av. I slutminuterna fick Eskilminne tre raka hörnor och i den sista fick dom ett skottläge som inte gick att mota och värsta tänkbara avslut på halvlek var ett faktum.

Andra halvlek hann bara bli sex minuter gammal innan Eskilminne tog sig igenom och gjorde 0-2 dock med viss misstanke om offside. Torn pressade på och i 58:e minuten tryckte Andreas Åkerlund i ett skott till 1-2. Jakten fortsatte på en kvittering och chanserna saknades inte och Eskilsminne fick slita hårt för att hålla emot. Istället för kvittering blev det ett baklängesmål till på övertid.

Besvikelse var stor med all rätt, men man måste ändå komma ihåg att Torn totalt sett fått en mycket bättre start på säsongen än vad man kunde hoppas på. Nu gäller det att ta med sig detta som energi för att ta revansch i nästa match.

#TornsIF #EskilsminneIF

52 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page