top of page

Fin seger över Oskarshamn


Torn gjorde en mycket bra match mot tabelltvåan Oskarshamns AIK och tog hem tre poäng. Framför allt första halvlek var strålande, men även starkt att hålla emot Oskarshamns enorma press i början av andra halvlek.

Det stod klart redan på förhand att dagens match var en av de svårare uppgifterna Torns ställts inför i år. Oskarshamn kom till start med fyra raka segrar i senaste matcherna medan Torn inte riktigt lyckats hålla upp det fantastiska momentum dom hade i säsongsstarten. Första halvlek genomfördes på ett strålande sätt av Torn med mycket starkt försvarsspel och bra spel framåt. Efter 17 minuter tog Adam Olofsson sig fram på hörnspark och nickskarvade in 1-0. Efter den fina starten fortsatte Torn pressa på och efter en halvtimme var det dags igen. Astrit Seljmani fick ett fint framspel och ryckte ifrån sin back. Med ett väl avvägt skott under målvakten hade Torn utökat till 2-0. Det stod sig halvleken ut.

I andra halvlek satte Oskarshamn full fart framåt och Torn fick försvara sig mot den ihärdiga pressen . De redde ut det mesta, men efter 54 minuter kom reduceringsmålet efter en nick på en hörnspark. Pressen fortsatte, men efter hand började Torn åter ta sig upp i banan och skapade flera bra chanser att avgöra match. Resultatet stod sig och en mycket fin och rättvis seger hade inkasserats.

När omgången var slutförd några timmar senare hade flera av topplagen tappat värdefulla poäng och plötsligt är Torn bara två poäng från absoluta toppen i tabellen.

#TornsIF #OskarshamnsAIK

57 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page