top of page

Klar seger över Tvååker


Ännu ett toppmöte stod på programmet för Torn idag, då dom ställdes mot serietrean Tvååkers IF. En på förhand svår match som hanterades på bästa sätt av Torn och efter total dominans i första halvlek hade man redan en ledning med 3-0. Det stod sig matchen ut och därmed kunde Torn summera veckans två matcher med full pott.

Precis som mot Oskarshamn i onsdags gjorde Torn en riktigt bra första halvlek. Redan i den åttonde minuten gjorde Astrit Seljmani ett mycket snyggt mål. Han sköt mellan benen på försvararen och in i mål strax intill höger stolpe. Efter 20 minuter hade Torn en hörna och Niklas Nilsson nådde högst och nickade in 2-0. Tvååker hade så långt inte in skapat några riktiga vassa målchanser och det blev extra tungt när Torn även gjorde 3-0 just innan paus i en ganska tillkrånglad situation.

Andra halvlek spelade gäster bättre och det blev betydligt mer spel på Torns planhalva. Tvååker hade dock svårt att ta sig igenom Torns starka försvar. Den hetaste chanser kom med 20 minuter kvar, men då gjorde Philip Mårtensson en fin räddning.

Det har varit imponerande spel från Torns sida denna veckan med två mycket fina segrar. Efter dagens seger kommer Torn som sämst att ligga trea när elfte omgången är avslutad. Just nu ligger dom i topp och imorgon fullbordas omgången med matcher både för Mjällby och Oskarshamn.

#TornsIF #TvååkersIF

55 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page