top of page

Torn hänger med i toppen efter seger mot Skövde


Torns IF dominerade stora delarna av matchen mot Skövde AIK, men det krävdes en uppryckning för att säkra segern. Dagens hjälte blev Astrit Seljmani som gjorde både målen för Torn.

Pressen mot Skövdes mål tog fart direkt och efter 11 minuter fick Astrit Seljmani en mycket snygg framspelning av Tobias Karlsson och kunde peta bollen förbi målvakten. Resten av halvleken hade Torn de mesta av spelet och hade ytterligare några målchanser.

Andra halvlek fick en katastrofal start och redan efter en minut fick Skövde in en kvittering efter lite passivt försvar. Det blev fortsatt lite oreda i Torn de närmaste minuterna innan de fick lite ordning på spelet igen. Även om Skövde ryckt upp sig tog ändå Torn tillbaka kommandot och efter en dryg timme nickade Astrit Seljmani in 2-1 på ett fint inlägg av Christopher Nilsson.

Torn håller sig fortsatt kvar i det översta skiktet i tabellen och nästa helg har serien nått halvvägs.

#TornsIF #SkövdeAIK

64 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page