top of page

Publikrekord vid derbyseger för Torn


I kväll var det året stora derby på Tornvallen när Lunds BK kom på besök. I stålande väder lyckades Torn ta hem matchen med 2-1 inför rekordpubliken på 1311 åskådare.

Matchen fick en lite trevande start men sedan var det Torn som tog kommandot och skapade mest. Efter 38 minuter fick Astrit Seljmani en fin framspelning av Andreas Åkerlund och placerade bollen mycket snyggt i mål.

Andra halvlek började lite skakigare och det var Lunds BK som tog tag i takpinnen. Efter en timme kolliderade Daniel Hidefält Thulin med en LBK-spelare och domaren dömde straff. Det var inte långt borta att Philip Mårtensson hade tippat bollen över mål. Kvittering gav kraft till lundaspelarna och hade dessutom en mycket het chans strax efter med öppet läge, där Philip gjorde en strålande benparad. Torn jobbade sig tillbaka i matchen och med tio minuter kvar var Andreas Åkerlund framme och tryckte in bollen i en ganska krånglig situation på ett inlägg från André Johansson.

En stor eloge till klubben som genomför ett mycket fint arrangemang och fantastiskt med alla som ställer för att få allt att gå i lås.

#TornsIF #LundsBK

161 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page