top of page

Klar seger över Oddevold


Torn fick en strålande avslutning före sommaruppehållet när dom tog en övertygande seger med 2-0 över IK Oddevold på Rimnersvallen i Uddevalla.

Redan efter några minuter hade Torn ett bra läge som resulterade i en hörna och den tog André Johansson hand om. Adam Olofsson tog sig fram och nådde högst när han nickade in 1-0. Efter den rivstarten fortsatte Torn spela bra och hade ytterligare chanser att utöka ledningen, men resultatet stod sig halvleken ut.

Andra halvlek fick en än mer blixtrande start och det hade knapp hunnit gå en minut innan Astrit Seljmani lyckades ta sig mellan två backar och få iväg ett skott förbi målvakten. Uppförsbacken för Oddevold blev ännu tyngre efter 70 minuter när Astrit var på väg igenom, men blev nerdragen och det blev en frilägesutvisning. Resten av matchen kontrollerades av Torn och tre härliga poäng kunde räknas in.

Laget fick ett härligt stöd av Torns ungdomslag som tagit sig från Gothia cup för att heja fram A-laget och bidrog i högsta grad till en hög stämning på läktarna.

#TornsIF #IKOddevold

64 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page