top of page

Stark återstart i serien av Torn


Det blev en strålande start för Torns IF när serien återstartade efter sommaruppehållet. Utsiktens BK spelade mycket bra och Torn fick jobba hårt för att hålla ställningar. Tack vare ett idogt lagarbete kunde till slut Torn ta över mot slutet av matchen och vinna med 2-0. Matchvinnare blev tvåmålsskytten Dino Mesic med ett minst sagt lyckat inhopp i andra halvlek.

Match inleddes med mycket spel på Torns planhalva och Utsikten var precis så starka som man kunde ana på förhand efter en stark avslutning före sommaren. Trots att Torn fick kämpa hårt för att hålla emot Utsikten blev det bara några få chanser för Göteborgslaget. Även Torn skrapade ihop några chanser, men totalt var det ändå Utsikten som var aningen bättre i första halvlek.

Under andra halvlek tog sig Torn fram allt mer och skapade flera fina chanser. I den 79:e gjorde Hugo Barsne en mycket snygg brytning och tog sig fram på kanten. Hans inlägg hamnade till slut hos inhopparen Dino Mesic som slog in 1-0 via stolpen. Målet gav hela laget energi och bara en minut senare var Dino nära att punktera matchen, men bollen tog i stolpen och ut. Knappt tio minuter efter första målet var det åter Hugo som gjorde ett inlägg från kanten som Dino distinkt sköt i mål och avgjorde matchen.

Dagen match var verkligen ett kvitto att Torns styrka. Utsikten visade vilket bra lag man är, men fick ändå vika ner sig Torn. På torsdag är det dags att ta sig an ett annat Göteborgslag.

#TornsIF #UtsiktensBK

99 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page