top of page

Repris av vårens förlust mot Eskilsminne


Dagens match mot Eskilsminne IF var en chans för Torns IF att ta revansch för vårens förlust på hemmaplan. Istället blev det mer eller mindre en repris av den matchen och det slutade med en klar seger för Helsingborgslaget med 3-0.

Båda lagen hade under veckan spelat matcher i Svenska cupen. Eskilsminne kom till start med en succématch i bagaget när dom slagit ut Helsingborgs IF medan Torn ställts mot IFK Göteborg. Kanske hade urladdningen för Torn satt sina spår och dessutom en dags mindre vila inför dagens match.

Torn hade fått göra ett par bytte i startelvan inför matchen. Starten blev riktigt bra med mycket energi. Redan efter tio minuter lyckades dock Eskilsminne få fram en boll över Torns försvarare och placerade ett skott förbi Philip Mårtensson i målet. Efter den tunga starten försökte Torn jobba sig tillbaka in i matchen igen. Efter en halv timme uppstod en liknande situation och åter tog sig bollen in i mål. Torn saknade inte chanser, men det ville sig inte. I andra halvlek fick Torn jaga en reducering, men åter igen slutade det med ett baklängesmål i den 54:e minuten. Resultatet höll sig matchen ut. Även om besvikelsen var stor ska man komma ihåg att det bara är tredje förlusten 19 omgångar in i första året i division 1. Nästa helg står ett seriefinal på programmet mot Mjällby AIF.

#TornsIF #EskilsminneIF

52 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page