top of page

Torn fick vika ner sig mot Mjällby


Det var ett revanschsuget Torns IF som kom ut på den nyanlagda gräsplanen till dagens seriefinal mot Mjällby AIF. Trots att de hittade tillbaka till sitt fina spel slutade det ändå med förlust med 0-1.

Efter en bra inledande halvtimme blev det en tung avslutning på första halvlek. Efter 35 minuter gjorde Mjällby på nick 1-0 efter ett inspel från vänsterkanten. Bara några minuter senare fick Torn en straff, men den gick rakt på målvakten. I andra halvlek slet Torn hårt för att nå en kvittering, men trots flera chanser stod sig det resultatet matchen ut. Mjällby är ett mycket stark lag, men lite surt kändes det och en kvittering hade inte varit orättvis.

Trevligt att notera att gäster hade en stor skara supporters på plats som bidrog till hög stämning. För andra gången denna säsongen blev det publikrekord på Tornvallen och idag var det 1345 betalande åskådare.

#TornsIF #MjällbyAIF

87 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page