top of page

Klar seger över Ängelholm


Med en rad svåra matcher bakom sig har segrarna uteblivit för Torns IF, men idag bröts den trenden när dom ställdes mot Ängelholms FF. Matchen var mållös i nästan en timme innan Torn i rask takt gjorde två mål. Därefter kändes segern ganska säker och i slutminuterna trillade det in ytterligare två bollar.

Under första halvlek tog sig Torn fram till fina möjligheter flera gånger utan att lyckas få in bollen. Ängelholm gjorde också ett antal bra framryckningar och även om Torn hade ett litet övertag var det fortsatt nerv när andra halvlek drog igång. Torns press blev allt mer påtaglig och efter en knapp timme kunde Niklas Nilsson nicka in 1-0 på en hörna. Bara några minuter senare var det hans backkollega Ludvig Bergman som höll sig framme och sparkade in 2-0 i straffområdet efter en frispark via en nick. Därefter höll Torn ställningarna och i matchens sista minuter slog Astrit Seljmani till med ytterligare två mål. Därmed tog Torn sin största seger i division 1, då slutresultatet blev 4-0.


75 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page