top of page

Torn föll mot Kristianstad


Idag hade Torn chansen att skaffa sig ett grepp om den hägrande kvalplatsen till Superettan. Istället blev det en svidande förlust mot Kristianstad FC med 0-1.

Båda lagen hade mycket att spela för idag. Kristianstad behövde poäng för att hålla sig borta från nedflyttningsplatserna medan Torn försökte stärka sin position i kampen om kvalplatsen. Första halvlek blev jämn och det var inget lag som lyckades skapa några riktigt heta målchanser. Andra halvlek började i samma stil, men efter en kvart fick bortalaget två hörnor i tät följd. Den andra nickades bort ur straffområdet och hamnade hos en Kristianstadsspelare som drog iväg ett stenhårt skott som tog sig i mål via stolpen. Direkt efter satte Torn full fart framåt och inom bara några minuter var det två straffsituationer. Framför allt i den första situationen där Astrit Seljmani tog sig igenom kändes mycket tveksamt att försvaren gick på bollen. Sista halvtimmen pressade Torn hårt och skapade flera skarpa chanser utan att få in bollen i mål. En riktigt sur förlust!

Med sex omgångar kvar är det fyra lag inblandade i striden om kvalplatsen och det skiljer bara två poäng mellan dessa lag. Det blir sex spännande omgångar att se fram emot!

#KristianstadFC #TornsIF

63 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page