top of page

Frustrerad förlust mot Husqvarna


Idag skulle vändningen komma för Torns IF efter en period där resultaten inte gått rätt väg. Istället blev det en svidande förlust mot bottenlagen Husqvarna FF med slutresultatet 1-3.

Torn startade offensivt och hade några bra läge. Efter en kvart träffades Adam Olsson av bollen när han försökte täcka ett inspel. Domaren dömde straff och menade att det var hands, vilket var mycket tveksamt. Husqvarna satte straffen säkert och då hamnade Torn direkt i uppförsbacke. Resultatet stod sig halvleken ut.

Torn jobbade sig tillbaka i matchen och efter en knapp timme gjorde Patrik Östlund ett mycket snyggt mål. Efter en nedtagning i straffområdet tryckte han upp ett skott i nättaket. Glädjen varade bara några minuter när bortalaget fick en frispark strax utanför straffområdet och den placerades in direkt i mål. Återigen var det uppförsbacke och även om Torn kämpade hårt och skapade en del farligheter så ville inte bollen in i mål. På övertid blev det lite väl öppet bakåt och det trillade in ytterligare ett baklängesmål som blev slutresultatet 1-3.

Det blev mycket frustration i tornlägret på slutet med alldeles för mycket gnäll. Det gäller att lägga fokus på annat framöver!

#HusqvarnaFF #TornsIF

57 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page