top of page

Tre poäng mot Åtvidaberg


I en målrik match lyckades Torn till slut ta en seger med 4-2 mot anrika Åtvidabergs FF. Det kändes som Torn verkligen hittat tillbaka till sitt fina spel från vårsäsongen. Med bara två omgångar kvar lever fortfarande hoppet om en kval plats till Superettan.

Det blev en rivstart på matchen med fyra mål under de första 14 minuterna. Två gånger om tog Torn ledningen för att kort efter få se en kvittering av Åtvidaberg. Innan halvleken var slut var det ytterst nära att Torn tagit ledningen igen efter en nick i stolpens insida, men 2-2 stod sig som halvtidsresultat.

I andra halvlek skapade Torn många fina chanser, men dröjde till 84:e minuten innan André Johansson sköt in 3-2. Strax före full tid avgjordes matchen definitivt när Dino Mesic gjorde sitt andra mål för dagen.

Det blir två spännande omgångar i avslutningen av serien. Fyra lag är inblandade i kampen om kvalplatsen till Superettan och dom är samlade inom två poäng. Nästa vecka ställs Torn mot Tvååker som har lika många poäng som Torn.

#TornsIF #ÅtvidabergsFF

62 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page