top of page

En poäng i avslutningsmatch


Säsongens sista seriematch spelades mot FK Karlskrona på hemmaplan och det slutade 1-1. Därmed slutade Torn femma i division 1 södra, en strålade prestation första säsongen på denna nivån.

För Torns del gällde matchen inte mycket och det fanns bara en liten möjlighet att kliva upp till fjärde plats. Däremot hade motståndarna FK Karlskrona betydligt mer att spela för, då dom riskerade att åka ur. Bortalaget började bäst, men efter tio minuter började Torn spela allt bättre. En kvart in i matchen gjorde Dino Mesic en snygg framspelning till Astrit Seljmani, som tog sig igenom och satte 1-0. Torn skapade ytterligare några fina möjligheter, bland annat ett fint volleyskott av Andreas Åkerlund.

I andra halvlek hade Torn fortsatte god kontroll på matchen. Med tjugo minuter kvar lyckades dock Karlskrona få in en kvittering. Resultatet stod sig matchen ut och poängen var otroligt viktig för Karlskrona, som gjorde att dom i alla fall kunde ta en kvalplatsen.

Idag avtackades även lagkaptenen Daniel Hidefält Thulin för lång och trogen tjänst i Torn med över 400 matcher för Torn.

#FKKarlskrona #TornsIF

66 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page