top of page

Fin seger över Trelleborgs FF


Seriestarten närmare sig allt mer för Torns IF och träningmatcher har i det stora hela gått bra med undantag av en sur förlust mot IFK Malmö. Största utmaningen så här långt kom idag då man ställdes mot Trelleborgs FF som i fjol spelade i Allsvenskan. Efter en gedigen arbetsinsats stod Torn som vinnare med 2-1 när slutsignalen ljöd.

Trelleborg tog direkt tag i taktpinnen och dominerade spelet inledningsvis, men Torn kom bättre in i matchen efter hand. Efter ungefär en halvtimme kom dock en Trelleborgsspelare fri med målvakten och kunde lyfta in 1-0. Ett par minuter före paus blev Andreas Åkerlund fälld i straffområdet och Anton Kinnander placerade in kvitteringen säkert på straffen.

Trelleborg är ett bra lag, men Torn kämpade och höll fokus hela matchen. I slutminuterna missbedömde förre Tornmålvakten Philip Mårtensson en utrusning och lämnade ett tomt mål bakom sig. När boll hamnade hos Andreas Åkerlund slog han säkert in bollen i mål. En skön seger som ger fint självförtroende inför seriestarten om två veckor.

#TrelleborgsFF #TornsIF

100 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page