top of page

Tung premiärförlust


Idag var det skarp läge när kampen om poängen började i division 1 södra och premiärmatchen spelades mot IK Oddevold hemma på Tornvallen. Det var ett starkt lag Torn ställdes mot och matchen enda mål tidigt i matchen gjordes tidigt av gästerna. Med tanke på hur mycket Torn skapade framför allt i andra halvlek borde nog varit minst oavgjort.

Redan tolv minuter in i matchen blev det lite för passivt i Torns försvar och plötsligt fick Oddevold ett fint läge som dom förvaltade genom att ta ledningen med 1-0. Torn skapade en del framåt, men även gästerna gjorde flera fina omställningar och i slutet av halvleken hade dom ett skott i stolpen.

I andra halvlek producerade Tornanfallet många fina chanser trots att det var svårt forcerat när Oddevold hade stora delar av laget i försvarsspelet. Närmast en kvittering var Adam Olofsson som hade en nick i ribban.

En tung start på säsongen, men det är 29 omgångar kvar. Man kan också dra sig till minnes att succésäsongen 2017 när Torn vann division 2 började också med en sur förlust.


56 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page