Sur förlust mot Åtvidaberg


Torn gjorde en bra match och pressade Åtvidabergs FF för seger ändå slutade det med förlust. Resultatet avspeglade överhuvudtaget inte matchbilden, men det gäller att göra flest mål.

Matchen fick sämsta tänkbara start för Torn och redan efter två minuter kunde Åtvidaberg göra mål efter en markeringsmiss. Torn hämtade sig snabbt och skapade mest chanser under resten av halvleken. I andra halvlek fortsatte pressen och chanserna blev allt farligare. Med drygt tjugo minuter kvar slog Christopher Nilsson en fantastisk lång passning från mittplan ända upp till Niclas Lundberg i straffområdet och han gjorde en strålande nedtagning och placerade bollen i mål. Torn satsade hårt framåt för seger medan Åtvidaberg verkade nöjda med en poäng.

Med tio minuter kvar nickade Andreas Åkerlund in bollen efter ett inspel, men det var en knapp offside. Just när klockan passerat 90 minuter tog sig Åtvidaberg upp i ett av sina få anfall och med en öppning i försvaret slog dom in segermålet.

Premiärförlusten mot Oddevold kändes sur, men denna förlusten sved ännu mer! Nu är det nya tag som gäller med detta spelet kommer poängen!

#ÅtvidabergsFF #TornsIF

90 visningar

Senaste inlägg

Visa alla