top of page

Tre poäng mot Eskilsminne


I bortamatchen mot Eskilsminne IF tog Torns IF en skön seger med 1-0. De bästa chanserna var definitivt Torns, men de hamnade också i press av Eskilsminne i delar av matchen.

När man nu gick in i fjärde omgången hade Torn i samtliga föregående matcher hamnat i underläge tidigt i matchen. Idag blev det precis tvärtom. Redan efter två minuter gjorde Niclas Lundberg en framryckning på kanten och hans inspel nådde ända fram till Dylan Kosik Sulaiman som kunde sätta 1-0. Torn fortsatte jobba framåt men efterhand blev trycket allt hårdare från Eskilsminne. Ledningen höll sig halvleken ut.

Även under andra halvlek fortsatte pressen från hemmalaget. Trots det lyckades de bara skapa en riktigt skarp chans i 66:e minuten, men Torns nye målvakt Felix Jacobsson gjorde en strålande räddning på det hårda skottet. Det vassaste chanserna producerades i stället av Torn. Anton Kinnander, som ifjol spelade i Eskilsminne, hade två fina läge. I första fick målvakten fingrarna på bollen så det gick utanför och tio minuter senare fick han öppet mål efter en målvaktsretur, men han nådde inte riktigt bollen.

Det var en skön seger för Torn och det är ett ganska intensivt program som väntar med Skövde AIK hemma på onsdag och Lunds BK på lördag på Klostergården.

#EskilsminneIF #TornsIF

70 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page