top of page

Resebilder från Thailand


Resan till Thailand bjöd på många spännande upplevelser. De två avslutande dagarna i Bangkoks stadsplus blev nästan en lite chockartad kontrast till övriga dagar som präglats av lugn. Försökte fånga den extremt livliga trafiken med alla tuktuk som for fram längs gatorna och Skytrain som körde i sina upphöjda betongramper. Grand Palace är ett måste för en förstagångsbesökare och det var verkligen mäktigt.

Ändå tycker jag kanske att det lilla templet Tham Phraya Nakhon söder om Hua Hin var väl så imponerande. Det var en ganska lång och krävande promenad för att nå till grottan där templet lystes upp av ljuset som kom in genom öppningen.

Mellan Hua Hin och Bangkok finns stora område där det utvinns salt på lerbäddad och runt dessa är det idealiskt för vissa fågelarter. Även om fokus var på några ovanliga fåglar så var det intressant att se när mängder av personer samlade in saltet från bäddarna.

#Thailand #Bangkok

15 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page