top of page

En poäng mot Skövde


Det var två bra lag som ställdes mot varandra på Tornvallen idag när Skövde AIK kom på besök. Besvikelse var dock stor efter en sen kvittering som föregicks av många heta målchanser för Torns IF och det bara blev en poäng..

Det är tätt mellan matchen nu och dagens gäster Skövde AIK har börjat säsongen utmärkt med vinst i tre av fyra matcher medan Torn har haft en lite mer svängig uppstart av årets seriespel. Inledningsvis var det mycket jämnt spel mellan två välspelande lag. Första målet kom efter 38 minuter, då en Skövdespelare gled emellan försvararna och kunde placera in ledningsmålet. Resten av halvleken drev Torn på hårt framåt och precis innan halvtidsvilan kunde Anton Kinnander skjuta in kvitteringsmålet.

Torn fortsatte spela mycket bra och skapade allt fler bra målchanser. Med drygt 20 minuter kvar sköt Dylan Kosik Sulaiman via en Skövdeförsvarare in ledningsmålet 2-1. Sedan var det Torn som dominerade och skapade målchans på målchans och det var inte långt borta att dom punkterat matchen. I ett av få anfall av gästerna i andra halvlek kunde Skövde kvittera med ett skott som gick via en tå på en försvarare.

En poäng kändes som en stor besvikelse. Det finns massor av bra att ta med sig från denna match till helgens derby mot Lunds BK.

#TornsIF #SkövdeAIK

49 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page