top of page

Vinst mot topplaget Lindome


Dagens match var ett svårt uppdrag för Torns IF när dom ställdes topplaget Lindome GIF. Det var två jämna lag, men Torn producerade de bästa chanser. Avgörande kom sent i matchen, då Torn fick en straff och gjorde matchens enda mål.

Motståndarlaget Lindome är nykomlingar i årets serie och har verkligen fått en rivstart utan att ha förlorat en enda match. Torn inledde mycket starkt och pressade Lindome hårt första kvarten. Sedan jämnade det ut sig. Dock var det Torn skapade de hetaste chanser och återigen var Niclas Lundberg involverad i många av dessa. Han hade tre bra skott och gjorde också ett inspel i Patrik Östlund som var ytterst nära att få in bollen. Avgörande kom efter 83 minuter då Dylan Kosik Sulaiman blev nerdragen i utkanten av straffområdet. Domare kunde inget annat göra än att blåsa straff och Dylan tog själv hand om. Han placerade den hårt i vänster hörn. Den återstående tiden höll Torn rent och det var lättade och glada miner när slutsignalen ljöd.

Efter den lite tröga starten på säsongen kom äntligen första segern på hemmaplan. Laget ser allt bättre ut och det ser verkligen lovande ut.

#TornsIF #LindomeGIF

72 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page