top of page

Förlust mot Ljungskile i oväder


Dagens match mot Ljungskile SK var jämnare än vad slutresultatet 1-3 visade. Torn stod upp bra hela matchen men i forceringen för att nå en kvittering punkterades matchen istället med två baklängesmål på stopptid.

Det var osäkert om ens matchen skulle kunna spelas när åskvädret drog över Stångby. Lyckligtvis drog det förbi och en timme efter utsatt tid drog matchen igång. Ljungskile är ett lag som nått väldigt bra resultat senaste omgångarna och det märktes att det var en svår motståndare. Torn spelade mycket bra och hade ett visst övertag, men några riktigt skarpa chanser blev det inte.

Efter en dryg kvart in i andra halvlek hade Torn några bra chanser, men strax efter rann Ljungskile igenom och tog ledningen med 1-0. Därefter ändrades matchbilden och Torn tvingades jaga en kvittering. Återigen spelade Torn bra och skapade en del bra avslut utan att vara riktigt nära. Väl inne på stopptid öppnade det upp sig bakåt och ytterligare två bollar letade sig in bakom Felix Jacobsson, som för övrigt gjorde en bra match rakt igenom. I absolut sista minuten fick i alla fall Torn in en boll genom Anton Kinnander på frispark.

Det var naturligtvis en sur förlust även om Ljungskile inte på något sätt vann orättvist. Dock visar Torn att man verkligen är med och krigar om en hög placering i serien, men än så länge är det målskyttet som inte riktigt kommit i gång. På onsdag är det dags igen när Torn ställs mot Kristianstad på bortaplan.

#TornsIF #LjungskileSK

70 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page