top of page

Fin fotbollskväll i Kristianstad


Det blev en fin fotbollskväll i strålande sommarväder på den fina arenan i Kristianstad. Torns IF gjorde en bra match rakt igenom och besegrade Kristianstads FC med 2-0. Avgörande kom i andra halvlek, då Anton Kinnander blev matchhjälte efter har gjort båda målen.

Torn gjorde en bra första halvlek och hade ett visst övertag mot Kristianstad, som kom till start med ett bra facit senaste matcherna efter en bedrövlig start av årets serie. Med några chanser åt vardera hållet var det mållöst efter första 45 minuterna.

Kristianstad som hade haft svårt att komma igång i matchen fick en mardrömsstart i den andra halvlek. Redan efter tre minuter gick en kristianstadsspelare hårt in en kampen om bollen och stämplade Tobias Karlsson. Domare drog direkt upp det röda kortet. Bara tre minuter senare tog sig Niclas Lundberg in mot straffområdet och petade bollen till Anton Kinnander som drog iväg ett stenhårt skott upp i nättaket. Ytterligare tio minuter senare var det dags igen och Anton vinklade in 2-0 längs marken.

Förutom Torns fina spel var det mycket uppskattat att en hejarklack med yngre förmågor sökt sig till Kristianstad för att stötta vårt stångbylag.

#TornsIF #KristianstadFC

71 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page